2010-04-20 17:21:17• hírek • X

Egzotikum és újdonság, azaz Conga Show!

Először rendezik meg a látványos Conga Showt városunkban, mely igazi újdonság lesz a szatmári közönség számára.

Április 24-én, szombat este a „Cafe Bar Neo"-ban újszerű és látványos produkcióra kerül sor a latin, funk és house ritmusok kedvelőinek nagy örömére. Az est meghívottja Magyarország egyik legkedveltebb kongása, a nyíregyházi Conga Páter lesz, aki szakmai tudásával, zenei műveltségével és vidám természetével első számú produkciót nyújt közönségének.

Páter már gyerekkorától kezdve megfigyelte, hogy miként zajlik a munka diszkókban, színpadon, illetve a pultok mögött. Rabul ejtették a ritmusok, ezért egész fiatalon elkezdett ütőhangszeren tanulni. Később a klubbozás mellett két évig élő zenekarban dobolt, több dj-vel is együtt dolgozott, és rengeteg rendezvényen megfordult sok tapasztalattal gazdagodva.

Az előadóművész teljes ütősfelszereléssel és két tehetséges táncosnővel érkezik városunkba: a közönséget a nagyszerű ritmusokon kívül az egzotikus kongák és ütők, illetve a csinos táncosnők látványa is lázba hozza majd.  Aki  szombat éjszaka folyamán valami újdonságra, egzotikumra, és különleges hangulatra vágyik az keresse fel bátran a barátokkal a Cafe Bar Neot, hiszen garantált a fergeteges hangulat!


Fantasztikus produkcióra kerül sor péntek este
Fantasztikus produkcióra kerül sor szombat este


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: